Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket KikkomanArvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Skräddarsy känslan - med musikSkräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.
Med smak från Italiens trädgårdarMed smak från Italiens trädgårdar
Medelhavsköket är ett av världens mest smakrika. Att det sedan är ett matmönster som är bra för välmåendet gör inte saken sämre. Men vad är hemligheten? En som vet är Fernando Di Luca, grundare av familjeföretaget Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta.