- Utrustning
- Servering
- Bartillbehör
Bartillbehör
- Barbrickor
- Barknivar
- Barmattor
- Barorganisatörer
- Barsilar
- Barskedar
- Barskärbrädor
- Bägare
- Champagneförslutare
- Citruspressar
- Cocktaildispensers
- Droppkorkar
- Flasköppnare
- Förslutning
- Glashängare
- Glasmattor
- Hörnelement
- Isverktyg
- Jiggers
- Juiceflaskor
- Mixing Glas
- Muddlers
- Mätglas
- Shakers
- Speedracks
- Stänkflaskor
- Sugrör/Drinkpinnar
- Vinkylare
- Övriga barredskap
Varor (202 st)
Sugrör papper 8x255mm randiga, blandade färger
Barkonsult
Utrustning
Art.nr. 504297
Minsta beställning 1 st
Sugrör rostfria Ø 6mm x 215mm Set 4 st + borste
Barkonsult
Utrustning
Art.nr. 508582
Minsta beställning 1 st
Filter
- Varumärke
JPBleverantör (0)Barkonsult (102)APS (23)Lido (19)47 Ronin (5)AG (1)Antiqua (5)BonBistro (2)Bonzer (2)
Visa alla - Leverantör
Barkonsult AB (114)Lobelius Interiör AB (24)Assheuer+pott Gmbh & Co.kg (23)Piazza Effepi S.a.s. (9)Dalolindén AB (6)Bergqvist Agenturer AB (3)Briscapo AB (1)Cja I Bredaryd AB (1)J.a. Sundqvist AB (6)Merx Team AB (4)Neville Uk Plc (6)Patina AB (2)Roswi AB (1)Zwiesel Kristallglas (1)Östlin Storköksprodukter AB (1)
- Serier
PULLTE (4)Basic Bar Selection (1)LinQ (1)Perfect Serve (1)
- Material
Rostfritt (11)Plast (4)Glas (1)
- Färg
Svart (2)Transparent (2)Vit (1)
Senaste nytt
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Med storlek kommer såväl ansvar som möjlighet att göra skillnad. Målet för hela koncernen är att nå netto noll utsläpp av växthusgaser till 2040.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.