- Utrustning
- Köksutrustning
Köksutrustning
Varor (2044 st)
Kantin perforerad med handtag rostfri 2/3x100mm
Idesta
Utrustning
Art.nr. 500027
Minsta beställning 1 st
Kantin perforerad med handtag rostfri 2/3x150mm
Idesta
Utrustning
Art.nr. 500028
Minsta beställning 1 st
Filter
- Varumärke
JPBleverantör (0)Patina (186)Duni (1)Giesser (19)47 Ronin (1)Agnelli (7)Agora (4)Alligator (1)APS (26)
Visa alla - Temperaturzon
Utrustning (2042)Förbrukning (2)
- Hållbara val
FSC (1)
- Fri från
EJ Bisfenol (57)
- Leverantör
Patina AB (210)Duni AB (2)Cantec AB (29)A-l Trading (14)Dalolindén AB (169)A-l Trading AB (17)Assheuer+pott Gmbh & Co.kg (26)At Line AB (19)August Lundhs AB (22)Bakers AB (93)
Visa alla - Serier
Classic (11)Softouch (11)Gourmet (10)Mayfair (8)Fusion 5 (8)35 (1)Admiral (1)BENRIN (2)Bourgeat (2)Chafing Dish (2)
Visa alla - Material
Rostfritt (375)Plast (398)Gjutjärn (34)Stål (34)Aluminium (25)Trä (15)Glas (4)Nylon (3)Metall (2)Andra konstfiber (1)
- Färg
Transparent (151)Svart (143)Vit (99)Röd (37)Multi (31)Blå (10)Grå (1)Grön (9)Gul (4)Natur (25)Rosa (1)
- Gastronormmått
GN 1/1-100, 530x325 mm (5)GN 1/1-150, 530x325 mm (5)GN 1/1-20, 530x325 mm (5)GN 1/1-65, 530x325 mm (5)GN 1/2-150, 325x265 mm (5)GN 1/1-200, 530x325 mm (4)GN 1/1-40, 530x325 mm (3)GN 1/2-100, 325x265 mm (4)GN 1/2-20, 325x265 mm (1)GN 1/2-200, 325x265 mm (4)
Visa alla
Senaste nytt
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Med storlek kommer såväl ansvar som möjlighet att göra skillnad. Målet för hela koncernen är att nå netto noll utsläpp av växthusgaser till 2040.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.