Varor (1134 st)
Nötfärs 10% 3mm KRAV Sverige
Menigo Färskvaruhallen
Färskvaror
Art.nr. 208457
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Oxfilé 1,8 HQB Grain Fed 120 Uruguay
Don Pedro/Carnimex
Färskvaror
Art.nr. 210607
KG
1x7xca1,5 kg
KGD
1xca1,5 kg
Oxfilé 2+ Grain Fed Nya Zeeland
Ocean Beef/Globe Foods
Färskvaror
Art.nr. 209825
KG
1x6xca2,2 kg
KGD
1xca2,2 kg
Tärnad Fransyska 3x3 EU
*Menigo Färskvaruhallen anv ej
Färskvaror
Art.nr. 200630
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
Filter
- Bransch och matkultur
- Varumärke
Menigos (2)JPBleverantör (142)Menigo Färskvaruhallen (189)Scan (142)Menigo Import (37)*Menigo Färskvaruhallen anv ej (108)A.Johansson (1)Aberdeen Black (5)Agrosuper (1)Alviksgården (3)
Visa alla - Temperaturzon
Färskvaror (663)Djupfryst (471)
- Hållbara val
Kravmärkt (63)Ekologisk (19)EU Ekologisk odling (1)
- Svenskt
Kött från Sverige (182)Från Sverige (24)Svenskt Sigill (5)Svensk Fågel (2)
- Fri från
Glutenfri (3)Laktosfri (2)Utan griskött (3)Utan nötkött (3)Fri från mjölk (1)Fri från soja (1)Låg Laktos (1)
- Kosthållning
Halal (21)Nyckelhålsmärkt (15)
- Leverantör
Servicestyckarna (524)Hk Scan AB (114)Carnex Kött & Chark AB (11)Lapin Liha AB (15)Danish Crown Foods Sweden AB (6)A-key AB (4)A.j. Dahlberg Slakteri AB (12)Alfr.johansson Kött & Chark AB (1)Arvidsjaur Renslakt AB (16)Atria Sverige AB (33)
Visa alla
Senaste nytt
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Med storlek kommer såväl ansvar som möjlighet att göra skillnad. Målet för hela koncernen är att nå netto noll utsläpp av växthusgaser till 2040.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.