- Dryck
- Vin & mousserande
- Aperitif & Dessert
Aperitif & Dessert
- Aperitif
- Glögg & Glühwein
- Madeira
- Portvin Late bottled vintage (LBV)
- Portvin Ruby
- Portvin Tawny
- Portvin Vitt portvin
- Sake
- Sherry & Montilla Amontillado
- Sherry & Montilla Annan sherry
- Sherry & Montilla Cream sherry
- Sherry & Montilla Fino
- Sherry & Montilla Oloroso
- Sherry & Montilla Palo cortado
- Sherry & Montilla Pedro ximénez (PX)
- Smaksatta viner & fruktviner
- Vermouth rosé
- Vermouth röd söt
- Vermouth vit söt
- Vermouth vit torr
- Övrigt starkvin
Varor (117 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Varumärke
Menigos (0)JPBleverantör (0)Vin (74)Vermouth (7)Blossa (7)Aperitif (5)Bitter (3)Brännland (1)Campari (1)Carpano (3)
Visa alla - Temperaturzon
Vin, sprit & starköl (116)Kolonial (1)
- Hållbara val
Ekologisk (5)
- Leverantör
Nigab AB (19)Altia Sweden AB (13)Bacardi AB (8)Qbn Invest AB (8)Pernod Ricard Sweden AB (8)Amka Vinimport AB (1)Anora Sweden AB (8)Arcus Sweden AB (1)Arvid Nordquist Hab (2)Barkonsult AB (6)
Visa alla - Land
Italien (30)Spanien (18)Frankrike (17)Sverige (17)Portugal (12)Guyana (1)Japan (7)Nederländerna (4)Storbritannien (3)Sydafrika (2)Tyskland (4)
- Region
Jerez (15)Piemonte (12)Port (7)Bordeaux (3)Baden (3)Breede River Valley (1)Frankrike sydvõst (2)Languedoc-Roussillon (1)Lombardiet (1)Madeira (1)
Visa alla - Distrikt
Douro (2)Calvados (2)Monbazillac (2)Marsala (1)Setúbal (1)Côtes du Rhône (1)Rivesaltes (1)
- Producent
Gonzalez Byass (9)Martini Rossi (7)Fratelli Branca (6)V & S (6)Toorank (4)Alain Jaume (1)Altia (2)Andresen (1)Antica Distilleria Qaglia (2)Brännland Cider (1)
Visa alla
Senaste nytt
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Med storlek kommer såväl ansvar som möjlighet att göra skillnad. Målet för hela koncernen är att nå netto noll utsläpp av växthusgaser till 2040.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.