Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Stekt Brytbröd med onsalakorv, ost och dijondressing

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Stekt Brytbröd med onsalakorv, ost och dijondressing

Gör så här

Bryt dubbla bitar av brödet och skär brödet vågrätt. lägg ut underdel på bänk och lägg ovandel åt sidan. Skär korven och tomaten i tunna skivor. Blanda majonäs med dijon och peppar. Bred ut rikligt på bröden. Lägg på korv, tomat och ostskivor. Strössla över ruccola och lägg på locken. Hetta upp ett stekbord eller panna och stek brödet gyllene i olja. Skär upp dina varma smörgåsar i lagom storlek och servera direkt

Du behöver

1 kgBrytbröd med fibrer Tina och servera*
8 hgOnsalakorv ring*
5 hgGille 28% skivad*
5 stTomat*
5 dlMajonnäs äkta 78%*
1 dlDijonsenap fransk hink*
svartpeppar*
30 gRuccola tvättad*