Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Recept & kalkyl
  • Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter
Åtgärder

Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Prinskorv på en rotfruktbädd, friterade lökringar, senapskräm och färska örter

Gör så här

Skala och dela rotfrukter i bitar. Lägg i ett bleck, ringla över olja samt salt och peppar. Rosta i ugn tills dom är mjuka. Stompa sedan rotfrukterna eller kör snabbt sönder i en mixer. Häll över i en kastrull och tillsätt grädde och smör. Koka upp innan servering. Stek prinskorven Skala och skiva löken tunnt och blanda runt i maizena. Fritera lökringarna i olja och låt rinna av innan servering Vispa färskost med senap till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar. Arrangera allt snyggt på en tallrik

Du behöver

1 kgPrinskorv naturskinn Sverige*
1 kgMorot tvättad*
1,5 kgKålrot*
1,5 kgRotselleri*
2 hgSmör 82 % normalsaltat*
5 dlVispgrädde 40 %*
5 stBananschalottenlök*
2 dlMajsstärkelse*
4 dlFärskost naturell 22% LF*
1 dlSenap Cidervinäger hink*
salt *
peppar *
olja *