Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Recept & kalkyl
  • Frittata italiensk omelett med rotfrukter, soltorkade tomater, färska örter, kronärtskockor och Grana Padano
Åtgärder

Frittata italiensk omelett med rotfrukter, soltorkade tomater, färska örter, kronärtskockor och Grana Padano

Receptkategori: À la Carte
Frittata är typisk bra rest-rätt där man använder de råvaror som finns hemma, dessutom både gott och mättande. Här har vår kock Tobias Sundberg lagat den på härliga rotfrukter, soltorkade tomater toppad med Grano Padano.

(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Frittata italiensk omelett med rotfrukter, soltorkade tomater, färska örter, kronärtskockor och Grana Padano

Gör så här

  1. Värm ugnen till 180°
  2. Skala, hacka och fräs lök, vitlök och i olivolja. Tillsätt aviko roots.
  3. Vispa ihop ägg, vatten och 2 dl grana Padano i en bunke och smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Häll olivolja i en stekpanna, därefter omelettsmeten, rör om och ställ i mitten av ugnen tills äggen satt sig.
  5. Toppa med soltorkade tomater, kronärtskocka, resten av Grana padano och de färska örterna.

Du behöver

2 stLök bananschalotten Klass 1*
5 hgSmakförstärkare ljus*
15 stÄgg M Frigående, Tvättade*
1 dlVatten*
Salt*
Svartpeppar*
Olivolja Extra Virgin PET*
1 hgSoltorkade tomater olja*
2 hgKronärtskocka örtmarinerad*
1,5 hgGrana Padano i bit 29%*
Färska örter*
2 stVitlöksklyftor*