Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Glutenfri fiskburgare med fänkålsmajonnäs och gurksallad

Receptkategori: Barnmenyn
Gör succé i skolrestaurangen och servera en härligt frasig fiskburgare toppad med krispig fänkålsmajo och gurksallad. Recept: Tobias Sundberg

(0 röster)
Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Länge leve måltiden offentlig
Glutenfri fiskburgare med fänkålsmajonnäs och gurksallad

Gör så här

  1. Stek fiskburgaren i olja.
  2. Hyvla fänkålen tunt på en mandolin och lägg i en bunke. Tillsätt majonäs och citronjuice.
  3. Krossa ärtorna lätt och blanda ner i fänkålen och smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Servera i hamburgerbröd tillsammans med gurksallad

Gurksallad

  1. Skär gurkan i önskad storlek och lägg i en behållare.
  2. Koka upp socker och vatten, dra åt sidan och låt svalna lite. Tillsätt äppelcidervinägern och häll över gurkan. Låt stå minst 3 timmar.
  3. Plocka dillen och skär den fint.
  4. Häll av vätskan från gurkan precis innan servering och blanda ner dillen i gurkan. 

Du behöver

8 hgFiskburgare av alaska pollock MSC glutenfri förstekt 80g*
3 hgFänkål_*
1,5 hgGröna ärtor blancherade*
1,5 hgVegansk Majonnäs 60%*
Citronjuice efter smak*
Salt*
Svartpeppar*
7 hgHamburgerbröd Glutenfri Laktosfri Tina och servera*

Gurksallad

En knippe Dill*
3 dlVatten*
2 dlSocker*
2 dlÄppelcidervinäger*
3 stGurka ofilmad Klass 1*