Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]

Receptkategori: Fågelrätter

(0 röster)
Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]

Gör så här

Skär alla grönsakerna. Strimla och stek baconet krispigt. 

Koka äggen i 6-7 minuter, kyl ner, skala och skär i klyftor. Smula ner ädelosten.

Vispa ihop ingredienserna till senapsdressingen.

Lägg romansallat i botten på tallriken. Lägg grönsakerna och övriga ingredienser i rader. Ringla över dressingen eller servera i skål. 

Du behöver

1 kgStekt Klubbfilé*
2,5 hgBacon stekt skivat*
8 hgSallat roman ES*
8 hgTomat körsbär mix*
5 stÄgg kokta skalade i hink*
5 stAvokado mogen*
3 hgRoquefort*
50 gÄppelcidervinäger*
30 gDijonsenap fransk hink*
1 dlOlivolja Extra Virgin PET*
1 dlRapsolja*
1 clWorcestershire sauce dunk*
Nymald svartpeppar*
Salt*