- Hem
- Recept & kalkyl
- Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]
Åtgärder
Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]
Receptkategori: Fågelrätter●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Skär alla grönsakerna. Strimla och stek baconet krispigt.
Koka äggen i 6-7 minuter, kyl ner, skala och skär i klyftor. Smula ner ädelosten.
Vispa ihop ingredienserna till senapsdressingen.
Lägg romansallat i botten på tallriken. Lägg grönsakerna och övriga ingredienser i rader. Ringla över dressingen eller servera i skål.
Du behöver
1 kg | Stekt Klubbfilé* |
2,5 hg | Bacon stekt skivat* |
8 hg | Sallat roman ES* |
8 hg | Tomat körsbär mix* |
5 st | Ägg kokta skalade i hink* |
5 st | Avokado mogen* |
3 hg | Roquefort* |
50 g | Äppelcidervinäger* |
30 g | Dijonsenap fransk hink* |
1 dl | Olivolja Extra Virgin PET* |
1 dl | Rapsolja* |
1 cl | Worcestershire sauce dunk* |
Nymald svartpeppar* | |
Salt* |
kr