- Hem
- Recept & kalkyl
- Bowl med Fusilli, picklad zucchini och pestomajonnäs [Barilla]
Bowl med Fusilli, picklad zucchini och pestomajonnäs [Barilla]
Receptkategori: Vegetariska rätter(0 röster)
Gör så här
Picklad zucchini Skär zucchinin tunt med hjälp av en mandolin. Lägg zucchinin i en bunke och häll över sushirisvinäger. Låt marinera medan du förbereder resten. Pasta Koka pastan enligt anvisningen. Häll av vattnet och kyl ner. Ringla över olivolja. Marinad; Häll citronsaften i en bunke och tillsätt oljan droppvis under vispning till en citronette. Hacka basilikan och blanda ner i marinaden smaka av med salt och peppar. Tillbehör; Marinera bönorna i citronetten. Förväll haricots vertsen 3 minuter i kokande vatten. Häll av vattnet och kyl ner. Pestomajonnäs; Blanda ihop ingredienserna till pestomajonnäsen. Fördela pastan i portionsskålar eller på fat. Skär upp grönsakerna och lägg upp på pastan. Servera med pestomajonnäs och picklad zucchini.
Du behöver
2,5 hg | Zucchini grön* |
1,5 hg | Risvinäger* |
8 hg | Fusilli* |
1 st | Citron* |
1 dl | Olivolja Extra Virgin PET* |
20 g | Basilika ask* |
2,5 hg | Vita bönor stora* |
2,5 hg | Borlottibönor* |
1,5 hg | Haricots verts* |
4 hg | Tomat körsbär mix* |
2 hg | Rädisa 1kg* |
1,5 hg | Spetskål SE* |
50 g | Ruccola tvättad* |
5 st | Aprikos* |
1,6 hg | Oliver Kalamata med kärna* |
1 hg | Kaprisbär* |
4 hg | Mozzarella cocktail 8 g* |
2,5 hg | Majonnäs äkta 78%* |
1 hg | Pesto alla Genovese* |