Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Bowl med Fusilli, picklad zucchini och pestomajonnäs [Barilla]

Receptkategori: Vegetariska rätter
En vacker vegetarisk bowl med goda smaker och spännande texturer. Proppad med naturligt mättande protein passar den lika bra som lunch som till middag.

(0 röster)
Bowl med Fusilli, picklad zucchini och pestomajonnäs [Barilla]

Gör så här

Picklad zucchini Skär zucchinin tunt med hjälp av en mandolin. Lägg zucchinin i en bunke och häll över sushirisvinäger. Låt marinera medan du förbereder resten. Pasta Koka pastan enligt anvisningen. Häll av vattnet och kyl ner. Ringla över olivolja. Marinad; Häll citronsaften i en bunke och tillsätt oljan droppvis under vispning till en citronette. Hacka basilikan och blanda ner i marinaden smaka av med salt och peppar. Tillbehör; Marinera bönorna i citronetten. Förväll haricots vertsen 3 minuter i kokande vatten. Häll av vattnet och kyl ner. Pestomajonnäs; Blanda ihop ingredienserna till pestomajonnäsen. Fördela pastan i portionsskålar eller på fat. Skär upp grönsakerna och lägg upp på pastan. Servera med pestomajonnäs och picklad zucchini.

Du behöver

2,5 hgZucchini grön*
1,5 hgRisvinäger*
8 hgFusilli*
1 stCitron*
1 dlOlivolja Extra Virgin PET*
20 gBasilika ask*
2,5 hgVita bönor stora*
2,5 hgBorlottibönor*
1,5 hgHaricots verts*
4 hgTomat körsbär mix*
2 hgRädisa 1kg*
1,5 hgSpetskål SE*
50 gRuccola tvättad*
5 stAprikos*
1,6 hgOliver Kalamata med kärna*
1 hgKaprisbär*
4 hgMozzarella cocktail 8 g*
2,5 hgMajonnäs äkta 78%*
1 hgPesto alla Genovese*