Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Frasiga grönsakspinnar med smashed potato

Receptkategori: Vegetariska rätter
Barnens favoritmat i grön tappning

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Frasiga grönsakspinnar med smashed potato

Gör så här

1. Koka potatis mjuk. Häll över på ett bleck och pressa platta med sked. Ringla över rapsolja och salt. Rosta i ugnen på 225°C i ca 25 min tills krispiga.

2. Blanda tärnad tomat, gurka och hackad dill med olivolja, salt och svartpeppar.

3. Grovhacka pickels i en matberedare. Blanda med majonnäs och currypulver.

4. Stek grönsakspinnarna gyllene, servera med smashed potatis, grönsaks­salsa och curryremoulad.

Du behöver

Grönsakspinnar*
1 kgKulpotatis fast tvättad 35-40 SE*
Rapsolja*
4 stTomat*
1 stGurka ofilmad*
80 gDill tråg*
8 gKallpressad Citronjuice*
5 dlMajonnäs äkta 78%*
15 gCurry Madras*
3 dlPickels*
Fint salt med jod*
Svartpeppar grovmalen PP*